EMOS Vezeték nélküli termosztát

Márka

EMOSEMOS
30 172,15 Ft 23 757,60 Ft / egységenként
Gyári cikkszám
P5614
Szállíthatóság
Raktáron

P5614 MANUÁLIS VEZETÉK NÉLKÜLI TERMOSZTÁT

Tartsa kézben a hőmérsékletet és a fűtési és hűtési költségeket is!. A vezeték nélküli szobatermosztát szabályozza a fűtési rendszert és a légkondicionálást, és fenntartja az Ön számára ideális hőmérsékletet – a lakásban, a házban és az irodában. Segítségével a hőmérséklet 5 °C és 35 °C között szabadon állítható, kellemes klímát biztosítva télen-nyáron. A vezeték nélküli kivitelnek és az akár 100 m hatótávolságnak köszönhetően a referencia helyiség igény szerint változtatható. Előnye az átlátható kijelző nagy számokkal és háttérvilágítással, melyen a beállított hőmérsékleten kívül a helyiség aktuális hőmérséklete is leolvasható a 0 °C és 40 °C közötti skálán. A vezérlő tárcsa könnyű és intuitív kezelést biztosít az egész család számára.

Vezeték nélküli kapcsolat

Nincsenek vezetékek vagy kábelek, elég összepárosítani a vezérlő és a kapcsolóegység jelét. A jelet a 868 MHz rádiófrekvencia biztosítja, amely akár a falon is áthatol. Hogyan ellenőrizzük, hogy van kapcsolat? Elég elvégezni egy egyszerű tesztet a kapcsolóegységgel. A kapcsolóegység szabadon áthelyezhető, ezáltal megváltoztatható a referencia helyiség az igény szerinti tökéletes hőkomfort biztosításáért.

Tápellátás 2 db 1,5 V AAA elemről

A csomagolás tartalmaz a termosztáthoz való 2 db AAA elemet is. Honnan tudjuk, hogy ideje kicserélni az elemet? Figyelmeztetni fog a töltöttségjelző. A csomagolás részét képezi a termosztát fali rögzítéséhez szükséges két csavar és tipli is.

További termékadatok
Belső cikkszám 812836
Gyártó EMOS
Termékgarancia 12 hó
Vonalkód 8592920064016
Írj saját véleményt
Vélemény erről a termékről:EMOS Vezeték nélküli termosztát
EMOS Vezeték nélküli termosztát