P5623 PROGRAMOZHATÓ TERMOSZTÁT WIFI-VEL

Az intelligens otthon felé vezető út első lépése egy intelligens termosztát. A termosztát a beprogramozott vagy a mobilos alkalmazásban beállított hőmérséklet szerint 5 °C és 35 °C között automatikusan szabályozza helyettünk a tökéletes hőmérsékletet az életritmusunknak megfelelően. A fűtési rendszer automatikus vezérlését lakás, családi ház vagy iroda esetében is kihasználhatjuk. A szobatermosztát az áttekinthető érintőképernyő segítségével is vezérelhető. A vezeték nélküli kivitelnek, a WIFI kapcsolatnak és az akár 100 m hatótávolságnak köszönhetően a referencia helyiség igény szerint változtatható. A Lock és Master Lock funkciókkal a hőmérsékletet és a fűtési költségeket is 100%-osan kézben tarthatjuk.

Mobilalkalmazással is kezelhető

Ennél egyszerűbb már nem is lehetne! A WIFI-s termosztát mobilalkalmazásból is vezérelhető. A csomagolás része a felhasználói útmutató, amely lépésről lépésre bemutatja a beállításokat. Ezután már teljes mértékben kiélvezhetjük a távoli hozzáférés összes előnyét. Nyaralásból tartunk hazafelé? Egyszerűen kapcsoljuk be a termosztátot távirányítással és egy kellemesen felfűtött otthon fog ránk várni!

Vezeték nélküli termosztát akár 100 m hatótávolsággal

A kommunikáció rádión zajlik a 868 MHz frekvencián akár 100 m hatótávolsággal, ezáltal a termosztát nagyobb helyiségekben, családi házakban, lakásokban vagy irodákban is használható. A maximális hatótávolság szabadban érhető el, a falak és egyéb akadályok azt csökkentik. Szeretné megváltoztatni a referencia-helyiséget? Ehhez elegendő átvinni a kapcsoló egységet – például a ház leghidegebb helyiségébe. Az adatkapcsolatot tesztelhetjük, hogy bizonyosságot szerezzünk a kapcsoló és a vezérlő egység összeköttetéséről.

Vezetékes tápellátás

A vezérlőegység tápellátása vezetékkel, USB adapterrel történik. Az 5 V/1,5 A USB adaptert és a 1,5 m hosszú mikro USB kábelt a csomagolás tartalmazza.

További termékadatok
Belső cikkszám 812835
Gyártó EMOS
Termékgarancia 12 hó
Vonalkód 8592920080399
Írj saját véleményt
Vélemény erről a termékről:EMOS Szobatermosztát, WI-FI
EMOS Szobatermosztát, WI-FI