Az Elektrobagoly.hu áruháza - a 1163 Budapest, Kövirózsa utca 5 cím alatt - a törvényileg szabályozott nyitvatartási időben továbbra is üzemel.

 

A bolton belül minden elvárható intézkedést megtettünk azért, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük a fertőzés veszélyét. Ezek pedig:

- A boltban a személyzeten túl egyszerre egy vásárló tartózkodhat. Jelenleg csak egy kiszolgálónk van állandó jelleggel az üzletben.  Amennyiben több vásárló érkezik egyszerre, kérjük várjanak a gépkocsijukban, vagy amennyiben sorban állnak, akkor legalább 3 méter távolságot tartsanak egymástól.

- A bolton belül minden vásárló részére kézfertőtlenítőt biztosítunk, és kérjük a használatát.

- A boltban a személyzet kesztyűt és szájmaszkot visel.

- Fizetési módként javasoljuk a kártyás és átutalásos fizetéseket, de amennyiben mindenképpen készpénzzel kell fizetniük, akkor a fizetés után fertőtlenítjük a felületeket, ahová a készpénz került.

 

Mindazon túl a megfertőzés kockázatának teljes kiiktatására jelenleg a legbiztosabb módszer, amennyiben házhoz szállítást kérnek. A kiszállításunk (akár csomagküldővel, akár saját gépkocsinkkal) továbbra is üzemel, és fenn is fogjuk tartani, ameddig csak módunkban áll.

Beszállítói hátterünk és a kiszállító logisztikai partnereink is komoly kihívásokkal szembesülnek a jelenlegi helyzetben, így a kiszállítás folyamán előfordulhatnak csúszások, késedelmek. Emiatt megértésüket kérjük ebben a rendkívüli időszakban.